Witte sneakers schoonmaken?

Heb jij of jouw kinderen witte sneakers staan die je niet meer schoon krijgt? Staan ze daarom in de kast en kun je ze niet meer dragen? Vragen je kinderen om nieuwe sneakers?

Wij bieden je een (duurzaam) alternatief:

‘Gratis’* schoonmaak behandeling

Wij maken jouw witte sneakers schoon en weer als nieuw. Jij ontvangt een ‘gratis’ cleaning van je sneakers zodat jij deze weer een lange periode met gepaste trots kunt dragen. Deze week bepaal jij wat je ervoor wil betalen! 

Dus waar wacht je nog op?!

Meld je snel aan voor een van de beschikbare dagen om je schoenen in te leveren en vul je onderstaand formulier in. Je ontvangt een bevestiging van een van onze collega’s.

*Je ontvangt een betaalverzoek en je bepaalt zelf wat je voor onze cleaning service over hebt.

Ik wil mijn sneakers weer schoon hebben

Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig van 24 november tot 1 december 2022.
  • Per persoon mag er 1 paar witte sneakers ingeleverd worden.
  • Bij ontvangst van je schoenen hoor je welke behandeling je sneakers krijgen en waarom. Vervolgens gaan wij van start om jouw schoenen weer als nieuw te krijgen.
  • Binnen een week ontvang je een bericht om jouw sneakers op te halen. De witte sneakers zijn weer als nieuw en jij kunt er weer een tijd mee vooruit.
  • *Je ontvangt een betaalverzoek en je bepaalt zelf wat je voor onze cleaning service over hebt.
  • Deze actie geldt voor de eerste 100 aanvragen.

Over refurbkicks

Wij zijn een Tilburgs start-up bedrijf met als missie dat de volgende generaties van deze mooie aarde mogen genieten. Wij zetten ons dagelijks in om verspilling en afval in de sneakerbusiness tegen te gaan. We voorkomen dat sneakers op de afvalberg belanden. We geven kicks een tweede leven (en een derde en vierde…) ze te cleanen en te refurbishen.

We staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Dat betekent dat onze cleaning service wordt gedaan met de meest duurzame schoonmaakproducten en materialen. Uiteraard staat ons cleaning team, 1000+ sneakers schoongemaakt, klaar om jouw schoenen in nieuwstaat te brengen.

We verkennen de consumentenbehoeften voor de beste oplossing die wij kunnen bieden. We willen dit zo duurzaam mogelijk doen. Jij bent van harte uitgenodigd om input te geven wat jij als beste oplossing ziet.

Je bent van harte welkom om je sneakers in te leveren op het volgende adres:
Refurbkicks,
(Fabrieksterrein 59)
Lovense Kanaaldijk 45-4, laatste gebouw,
5013 BJ in Tilburg.
Telefoonnummer: 013 – 533 25 84
Email: webshop@refurbkicks.com

“We are the first generation to feel the impact of the climate change.
We are the last generation that can do something about it.”​

– Barack Obama.